۳۰
خرداد ۹۷
ایران در بین کشورها در صدر مصرف کنندگان آدامس قرار دارد. بعد از ایران آمریکا و عربستان هستند.
جویدن همیشگی آدامس ها باعث ضعیف شدن و سست شدن فک ها در انسان می شود و امکان ایجاد درد در این نواحی را نیز محتمل خواهد کرد ، قندهای موجود در آدامس ، نیز می تواند باعث پوسیدگی دندان ها شود.
امروزه شاهد به بازار آمدن آدامس هایی تحت عنوان بدون قند در بازار هستیم. مفهوم بدون قند به معنی داشتن قند مصنوعی است.
این قندها آسیب کمتری به دندان ها می رساند ولی نمی توان آن ها را بدون آسیب هم دانست.
پزشکان ، بهترین زمان برای جویدن آدامس را بعد از خوردن غذا می دانند ، زیرا در این زمان معده فرد مملو از مواد غذایی است و با جویدن آدامس ، بدن ما فریب می خورد و تصور می کند ، غذای جدیدی وارد معده شده است ، دراین هنگام دستگاه گوارش شیره بیشتری تولید می کند و در نهایت این شیره منجر به هضم غذا خواهد شد .
البته باید به این نکته توجه کرد که نباید جویدن آدامس را جایگزین مسواک و نخ دندان کرد زیرا این ها بهترین روش های نظافت دهان هستند.
۹۷/۰۳/۳۰