دندانپزشکی | ایمپلنت | لامینت | طرح لبخند | سفید کردن دندان | کاشت دندان

دندان پزشکی همواره یکی از نیاز های متداول پزشکی در هر جامعه ای میباشد که فراگیر بودن آن سبب گردیده که همواره روش های جدید و بروز آن بر دامنه ی فعالیت آن بیفزاید و کاربرد آن را ارتقا بخشد. کلینیک دندان پزشکی پرهام با در اختیار داشتن کادر پزشکی مجرب متشکل از متخصصان ، جراحان و دندان پزشکان ، بکارگیری بروزترین تجهیزات و استفاده از بهترین مواد سعی در ارایه خدمات دندان پزشکی در سطح روز دنیا را به مراجعین گرامی دارد. ما در کلینیک دندان پزشکی پرهام جمع شده ایم تا با ارایه خدمات به بهترین نحو تجربه ای نو و بدون استرس به شما عزیزان ارایه دهیم. زین پس با کلینیک دندان پزشکی پرهام تاریخی جدید را در بهداشت دهان و دندان خود تجربه کنید. لبخند رضایت شما آرزوی ماست.
آدرس: تهران، سعادت آباد بین چهارراه سرو و بوستان (کتاب) روبروی بانک پارسیان پلاک ۱۱۹ ، واحد ۲
همه روزه ۹ صبح الی ۱ بامداد حتی ایام تعطیل
تلفن: 22140586
۲۲۱۴۰۵۸۶-۷

۵ مطلب در مهر ۱۳۹۵ ثبت شده است

۲۲
مهر ۹۵

ایمپلنت یا کاشت دندان یکی از درمان های دندانپزشکی است. در این درمان جایگزینی دندان به صورت دائم می باشد. انتخاب نوع ایمپلنت به شرایط بیمار، وضعیت استخوان و نوع پروتز بستگی دارد. ایمپلنت در بهترین شرایط مانند دندان طبیعی به مراقبت نیاز دارد و فشار بی اندازه بر ایمپلنت صحیح نیست.
دندانپزشک بعد از انتخاب نوع ایمپلنت، با توجه به شرایط بیمار با انجام عمل جراحی، پین فلزی (Fixture) را در استخوان قرار می دهد. پروتزی که روی آن قرار می گیرد متفاوت است و ممکن است ثابت یا متحرک باشد.

 

مراقبت های بعد از درمان

• سعی کنید تا ۲۴ ساعت بعد از جراحی استراحت نمایید.
• روز اول غذای سرد ، نرم و سبک میل نمایید.
• تف نکنید و در صورت نیاز به آرامی آب دهان خود را تخلیه نمایید.
• داروهای تجویز شده توسط دندانپزشک را طبق دستور استفاده نمایید و از مصرف خودسرانه دارو بپرهیزید.
• روز اول دهان را شستشو ندهید.
• مشروبات الکلی مصرف نکنید.
• اگر از بیهوشی در جراحی استفاده شده به هیچ وجه رانندگی نکنید.
• بعد از هر وعده غذا با احتیاط مسواک زده و دهان خود را شستشو دهید.
• در صورت تجویز دهانشویه کلرهگزیدین، نخست مسواک زده سپس دهان را با آب نمک رقیق و گرم شستشو داده، آنگاه به مدت ۳۰ ثانیه دهانشویه را در دهان غرغره نموده و بعد از بیرون ریختن آن تا ۳۰ دقیقه، نوشیدنی یا غذا میل ننمایید.
• در صورتی که پروتز متحرک دارید تا یک هفته از آن استفاده نکنید.
• چنانچه از بخیه غیر قابل جذب استفاده شده است، ۷ تا ۱۰ روز بعد برای کشیدن بخیه ها به کلینیک مراجعه نمایید.
• تا یک هفته از فعالیت های سنگین بدنی و ورزشی بپرهیزید.
• تا یک هفته سیگار نکشید.

 


ایمپلنتکلینیک دندانپزشکی پرهام

http://parhamdentistry.ir/

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ مهر ۹۵ ، ۱۱:۵۵
dentist parham
۱۹
مهر ۹۵

۱- درمان ریشه معمولا دردناک است

وقتی که به مردم گفته میشود که نیاز به درمان ریشه دارند معمولا اولین چیزی که به آن فکر میکنند درد آن است این درحالی است که درد آنها ناشی از عفونت و پوسیدگی دندان است و نه فرایند درمان ریشه !

در واقع درمان ریشه برای از بین بردن درد است و خود فرایند درمان با ایجاد بی حسی موضعی در اطراف دندان و بافت اطراف آن بدون درد میباشد

بسیاری از مردم از درمان ریشه میهراسند و معمولا وقتی میفهمند که به درمان ریشه نیاز دارند مضطرب میشوند دندان پزشکان میتوانند با مشاوره درست و آگاه سازی آنها از مراحل درمان این اضطراب را از بین ببرند همچنین میتوانند در صورت لزوم از داروهای آرام بخش استفاده کنند.

 

۲-عصب دندان خارج شده و دیگر دردی نخواهم داشت

خیلی از مردم فکر میکنند وقتی درمان ریشه را انجام دادند دیگر دردی نخواهند داشت این تفکر اشتباه است هرچند که بعد از درمان دندان آنها به سرما و گرما حساس نخواهد بود ولی گفتن این نکته ضروریست که بافت اطراف دندان همچنان زنده است پس احساس درد طبیعیست اگر پس از درمان ریشه احساس درد کردید میتوانید با مجوز پزشک از داروهای مسکن و ضد التهاب استفاده کنید.

تفکر اشتباه دیگری که وجود داره این موضوع است که دندان پس از درمان ریشه به مرور زمان به کشیدن نیاز خواهد داشت هرچند که دندان پس از درمان ریشه بافت زنده خود را از دست داده و آسیب پذیر میشود اما اگر درمان موفقیت آمیز باشد و بیمار بهداشت دهان و دندان خود رو رعایت بکند میشود دندان رو برای مدت طولانی نگه داشت.

 

۳- من هیچ دردی احساس نمیکنم پس چرا به درمان ریشه نیاز دارم؟

خیلی از دندان هایی که نیاز به درمان ریشه دارند دردی روی آنها احساس نمیشود ولی این بدین معنی نیست که وضعیت دندان خوب است دندانپزشکان روش ها و راههایی دارند تا به وسیله اونها تشخیص بدن که دندان شما نیاز به تخلیه عصب دارد یا خیر ، به تاخیر انداختن دندان هایی که نیاز به درمان ریشه دارند موجب تخریب هرچه بیشتر بافت های سالم و همچنین عفونت کردن آنها میشود.

 

۴-درمان ریشه بدین معنیست که ریشه ها میماند اما تاج دندان جدا میشود!

در حقیقت کل داستان درمان ریشه از این قرار است که ما دندان را نگه داریم و مانع از کشیده شدن آن شویم

در عصب کشی دندانپزشکان کانال های دندان را تخلیه و ضد عفونی میکنند و سپس آن را با مواد خاصی پر میکنند.

 

۵-پس از درمان ریشه آیا نیاز به مراجعه به دندان پزشک جهت چک آپ میباشد؟

بیمار پس از درمان ریشه نیز نیاز به پیگیری و مراجعه به دندان پزشک خود دارد ، به طور معمول و در صورت بروز ندادن مشکل دوره های ۶ ماهه زمان مناسبی برای چک آپ میباشد در گاهی از اوقات دندان نیاز به ترمیم و رو کش دارد و بیماران باید با مشاهده ی هر نوع حالت غیر طبیعی به دندانپزشک خود مراجع کنند.

مقاله : دانشگاه پزشکی کلمبیا

ترجمه : دکتر نقی زاده



  • آدرس: تهران، سعادت آباد بین چهارراه سرو و بوستان (کتاب) روبروی بانک پارسیان پلاک ۱۱۹ ، واحد ۲
  • تلفن: 22140586
  • ایمیل: info [ at ] parhamdentistry.ir
  • درمان ریشه کلینیک دندانپزشکی پرهام
  • ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ مهر ۹۵ ، ۱۶:۵۲
    dentist parham
    ۱۷
    مهر ۹۵

    سفید کردن دندان یک فرایند یک جلسه ای نیست. برای حفظ این سفیدی هر چند وقت یکبار باید این کار را تکرار کنید. 
    سفید کردن دندان در چه مواردی بکار می رود؟ 
    لایه خارجی دندان مینا نامیده می شود. رنگ طبیعی دندان با انعکاس و پراکندگی نور از مینا ایجاد می شود? و با رنگ عاج زیر مینا ترکیب می شود. ژنهای شما روی ضخامت و نرمی مینا تاثیر می گذارند. مینای نازکتر رنگ بیشتری از مینا را نشان می دهد. داشتن مینای نرمتر یا سختتر نیز روی انعکاس نور و در نتیجه رنگ تاثیر میگذارد. هر روزه یک پوشش نازک (پوسته نازک) روی مینا شکل می گیرد و لکه تشکیل می دهد. مینای دندان نیز حاوی حفره هایی است که می تواند باعث لکه شود. 
    شایع ترین دلایل تغییر رنگ دندان عبارتند از: 
    استعمال دخانیات
    نوشیدن مایعات تیره رنگ از جمله قهوه? نوشابه و مشروبات الکلی
    عدم حفظ بهداشت دهان و دندان
    افزایش سن باعث نازک تر شدن دندان و تیره شدن عاج دندان میشود.
    همچنین احتمال وجود لکه درون دندانها وجود دارد. اینها لکه های ذاتی نامیده می شوند. بعنوان مثال لکه های ذاتی می تواند بدلیل استفاده بیش از حد فلوراید در دوران کودکی و زمان رشد دندانها بوجود آمده باشد. یکی دیگر از دلایل آنتی بیوتیکهای تتراسایکلین هستند. این آنتی بیوتیکها در صورتیکه توسط مادر در دوران نیمه دوم بارداری یا توسط کودک در سن 8 سال یا کمتر مصرف شده باشد? می توانند روی دندانهایی که در این دوران در حال رشد هستند? ایجاد لکه نمایند. تروما (ضربه) نیز می تواند دندان را تیره تر کند.
    سفید کردن دندان بیشتر روی لکه های سطحی (بیرونی) موثر است.
    آماده سازی
    دیگر مشکلات دندانی می تواند باعث عدم موفقیت سفید کردن دندان ها شود. برای مثال? قبل از سفید کردن پوسیدگی ها باید درمان شوند. این بدین علت است که محلول سفید کننده می تواند از طریق نواحی پوسیده عبور کند و به بخشهای داخلی دندان برسد.اگر لثه های شما تحلیل رفته باشد? ممکن است ریشه دندان مشخص شود. مواد سفید کننده آنها را سفید تر نمی کنند.
    اگر شما پوسیدگی دندان یا تحلیل لثه دارید? سفید کردن ممکن است دندانهای شما را حساس کند. همچنین سفید کردن روی ونیر (لامینت) و روکش های دندانی بی تأثیر است.
    سفید کردن می تواند در مطب دندانپزشکی و یا در خانه انجام شود. در مطب دندانپزشک ممکن است ابتدا از دندانهای شما عکس بگیرد. این گام به او کمک می کند فرایند درمان را پایش نماید. دندانپزشک شما همچنین دندان شما را بررسی خواهد نمود و سئوالاتی را در مورد علل ایجاد لکه از شما خواهد پرسید.
    سپس دندانپزشک ? دندان شما را تمیز خواهد نمود. این کار لایه باکتریایی? ذرات غذا و دیگر موادی را که روی دندان شما ایجاد شده و تشکیل لکه داده اند? پاک میکند. پس از انجام این کار? فرایند سفید کردن آغاز خواهد شد.
    برای سفید کردن در خانه? دندانپزشک قالبهایی را برای نگه داشتن مواد سفید کننده بر روی دندان به شما میدهد. ژلهای سفید کننده دندان در خانه? باید بصورت روزانه و به مدت 2 تا سه هفته مورد استفاده قرار گیرند. اگر میخواهید این محصولات را در خانه استفاده کنید با دندانپزشک خود صحبت نمایید. مطمئن شوید که راهنمایهای کافی را دریافت کرده و از خطرات احتمالی این کار برای دهان و دندان آگاهی دارید.
    این کار چگونه انجام می شود؟
    دو روش اصلی فرایند سفید کردن وجود دارد. سفید کردن ویتال روی دندانی انجام می شود که عصب زنده دارد. سفید کردن غیر ویتال روی دندانهایی انجام می شود که قبلا عصب کشی شده اند و عصب زنده ندارند.
    سفید کردن وایتال 
    متداولترین نوع سفید کردن ویتال دندان استفاده مستقیم از ژل روی سطح دندان است. این ماده حاوی برخی از شکلهای هیدروژن پراکسید است.
    سفید کردن دندان می تواند در مطب دندانپزشک یا در خانه انجام شود. سفید کردن در مطب به دندانپزشک این امکان را می دهد که از مواد سفید کننده قوی تری استفاده نماید. استفاده از لیزر برای فعال کردن ژل موثر بوده و این امکان را می دهد که سفید کردن دندان سریعتر انجام شود.
    سفید کردن دندان در مطب اغلب 30 تا 90 دقیقه زمان می برد. شما باید 1 تا 3 بار به مطب مراجعه نمایید. تعداد دفعات مراجعه، به روش بکار گرفته شده? شدت لکه ها و مقداری که شما می خواهید دندانتان سفید شود بستگی دارد. لکه های مختلف واکنشهای مختلفی به مواد سفید کننده نشان می دهند.
    دندانپزشک شما ابتدا از ماده ای استفاده می کند که لثه های اطراف دندان را پوشانده و از آنها محافظت میکند. سپس مواد سفید کننده را روی دندان قرار خواهد داد.
    برخی از مواد سفید کننده با لیزر? نورهای ویژه یا توسط حرارت این نورها فعال می شوند. بعد از اینکه ماده سفید کننده استفاده شد? نور را روی دندان شما روشن خواهد نمود. اگر تغییر رنگ دندان هایتان شدید باشد، ممکن است دندان پزشک پیشنهاد دهد فرایند سفید کردن را برای چند روز یا هفته در خانه ادامه دهید.
    برای سفید کردن در خانه? دندانپزشک شما از دندانهای شما قالبگیری خواهد نمود و قالبی را برای هر یک از دندانهایتان تهیه خواهد کرد. قالب باید بخوبی فیت دندان باشد. هر چه برای دندان اندازه تر باشد مواد سفید کننده در تماس بیشتری با دندان قرار می گیرند.
    در خانه? شما هر قالب را با یکی از ژلهایی که دندانپزشکتان داده است پر می کنید. ممکن است این قالب را هر روز بمدت چندین ساعت استفاده نمایید. بسیاری از افراد در طول یک یا دو هفته به مقدار سفیدی مورد نظرشان دست می یابند. هر چند این روند برای برخی افراد ممکن است 4 هفته و حتی بیشتر طول بکشد.
    شما همچنین می توانید محصولات سفید کننده را خریداری نمایید. این محصولات حاوی عوامل سفید کننده ضعیفتری نسبت به انچه دندانپزشکان به شما می دهند هستند. بنابراین سفید شدن ممکن است بیشتر طول بکشد. عامل سفید کننده بصورت ژل داخل قالب یا نوارهای چسبی روی دندان شما بکار می رود. خمیردندانهای سفید کننده نیز در دسترس هستند. آنها حاوی مواد ساینده ای هستند که لکه ها را از روی مینای دندان پاک می کنند.
    سفید کردن غیر وایتال 
    سفید کردن وایتال ممکن است ظاهر دندان را بهبود ندهد، زیرا لکه درون دندان است. در این مورد? دندانپزشک شما ممکن است فرایند دیگری را برای تمیز کردن داخل دندان انجام دهد. او ممکن است ماده سفید کننده را در داخل دندان قرار دهد و یک پر کردگی موقت روی آن بگذارد. دندان بمدت چند روز به همین حالت خواهد ماند. ممکن است نیاز داشته باشید این کار را فقط یکبار انجام دهید و یا این کار را تا زمانیکه سفیدی حاصل شود تکرار کنید.
    پیگیری
    اگر متوجه شدید که لثه هایتان سفید یا زخم شده اند به دندانپزشک مراجعه نمایید.
    سفید کردن یک راه حل دائمی نیست. لکه ها ممکن است دوباره برگردند. اگر شما سیگار بکشید یا مقدار زیادی غذاها و نوشیدنی های رنگی مصرف کنید ممکن است در کمتر از یک ماه سفیدی دندان از بین برود. اگر از عوامل ایجاد لکه اجتناب نمایید? ممکن است این درمان بمدت 6 تا 12 ماه باقی بماند.
    سفید کردن مجدد می تواند در مطب دندانپزشکی یا در خانه انجام شود. اگر در خانه ژل سفید کننده و قالب دندان دارید می توانید در هر زمان که نیاز بود سفید کردن را انجام دهید. در رابطه با برنامه سفید کردن با دندانپزشک خود صحبت نمایید. شما می توانید در مورد بهترین مواد با دندانپزشک خود مشورت نمایید.
    ریسکها
    احتمال عوارض جدی برای سفید کردن دندان ها وجود ندارد? هرچند در برخی از افراد ممکن است دندان هایشان برای مدت کوتاهی حساس شوند. همچنین ممکن است لثه دچار سوزش شود. خانمهای باردار نباید دندانهایشان را سفید کنند. تأثیر مواد سفید کننده روی رشد جنین ناشناخته است اما این کار باید تا به دنیا امدن کودک به تاخیر بیافتد.






  • آدرس: تهران، سعادت آباد بین چهارراه سرو و بوستان (کتاب) روبروی بانک پارسیان پلاک ۱۱۹ ، واحد ۲
  • تلفن: 22140586
  • ایمیل: info [ at ] parhamdentistry.ir
  • سفید کردن دندان کلینیک دندانپزشکی پرهام

  • ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ مهر ۹۵ ، ۱۱:۵۵
    dentist parham
    ۱۴
    مهر ۹۵

    انواع لامینت
    رایج ترین آنها، انواع کامپوزیتی و پرسلنی (سرامیکی) میباشد. لامینت های سرامیکی که توسط تکنسین های دندان پزشکی در آزمایشگاه ساخته میشوند، با استفاده از سمان رزینی بر روی دندان بیمار چسبانده میشوند. لامینت های سرامیکی شکننده تر هستند. لامینت های کامپوزیتی توسط دندانپزشک در مطب ساخته میشوند.
    مراحل انجام کار
    دندانپزشک سطح دندان را تراش میدهد و از دندان های تراش داده شده قالب گیری میکند و به آزمایشگاه میدهد. پس از ساخت لامینت ها، آنها با استفاده از سمان رزینی بر روی دندان چسبانده میشوند.
    مراقبت های بعد از لامینت کردن دندان ها
    حفظ بهداشت دهان و دندان، مسواک زدن و استفاده از نخ دندان الزامی است. برای استفاده از خمیردندان و دهان شویه های مناسب با دندان پزشک خود مشورک کنید.



    ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ مهر ۹۵ ، ۱۰:۲۵
    dentist parham
    ۱۳
    مهر ۹۵

    ارتودنسی، درمان روابط نامناسب فکی و جفت شدن غلط دندان ها و ردیف کردن دندان های نامنظم می باشد. تشخیص پیشگیری و درمان توسـط دندانپزشکان متخـصص ارتودنـسی انجام می گردد. ارتودنسی به دو صـورت ثابت و متحرک است. ارتودنسی ثابت در مقایسه با ارتودنسی متحرک، در ناهنجاری های پیچیده تر انجام می شود. این درمان با چسباندن سیم و براکت های ارتودنسی به دندان ها انجام شده و در دهان ثابت است. مدت درمان بطور تقریبی از ۶ ماه تا ۳ سال می باشد.

     

    مراقبت های بعد از درمان

    • همکاری و مراجعات منظم بیمار به کلینیک، جهت فعال کردن فنر های ارتودنسی الزامی است.
    • پس از چسباندن سیم های ثابت در دهان، چند روز اول صحبت کردن و غذا خوردن دچار مشکل می شود اما به مرور زمان به آن عادت خواهید کرد.
    • پس از نصب براکت، تا چند روز از غذاهای نرم استفاده کنید.
    • در روزهای اول از خوردن مواد غذایی رنگی مانند سس، سبزی، شکالت، نوشابه، چای، قهوه و … خودداری کنید.
    • از جویدن آدامس و خوردن خوراکی های سفت و چسبنده مانند ته دیگ، گز و تافی برای جلوگیری از شکسنت و کج شدن سیم های ارتودنسی به شدت اجتناب کنید.
    • از شکستن تنقلات مثل تخمه و بادام … خودداری کنید.
    • جهت جلوگیری از گیر مواد غذایی و پوسیدگی دندان ها می بایست براکت ها و سیم های ثابت ارتودنسی توسط مسواک های مخصوص و برس های بین دندانی متیز گردد تا از بو گرفتن و تغییر رنگ دندان ها جلوگیری شود.
    • هنگام فعالیت های شدید ورزشی و سنگین که ممکن است با ضربه به سر و صورت همراه باشد و یا هنگام شنا، مراقب سیم های ارتودنسی باشید و در صورت امکان از محافظ استفاده کنید.
    • در صورت افتادن یا شل شدن براکتها، به کلینیک مراجعه منایید.
    • با مشاهده هرگونه زخم و ممانعت در غذا خوردن و صحبت کردن، هرگز براکت را دستکاری نکنید و به کلینیک مراجعه کنید.




    ۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ مهر ۹۵ ، ۱۲:۵۰
    dentist parham